Wat is een gedragsprobleem?
Een gedragsprobleem is elk probleem, wat de eigenaar als probleem ervaart. De aanpak is ook bij een veel voorkomend probleem steeds anders. Er zijn geen standaard oplossingen!

Wat doe ik aan het probleem?

Na de eerste telefonische kennismaking stuur ik u een vragenformulier wat u volledig ingevuld retour zendt. Uit het formulier haal ik veel informatie waardoor ik me een beeld kan vormen.

Vervolgens komt er een consult bij U thuis. Dat consult neemt ongeveer 2 uur in beslag. Ik ga dieper in op het probleem om tot de juiste diagnose te komen. Ik kom bij U thuis zodat ik de hond en de baas in de eigen omgeving kan observeren.

Na deze uitgebreide voorbereiding heb ik het probleem goed in beeld en leg u mijn plan van aanpak uit, zodat U meteen met de therapie kan beginnen. Soms is het nodig om een paar privélessen te volgen.

Via de mail of WhatsApp ben ik na het consult altijd bereikbaar voor eventuele vragen of problemen waar u tegen aanloopt.

Na het consult ontvangt U een verslag van het consult en de therapie die besproken is.

Voor meer informatie kunt u me vrijblijvend bellen of mailen.

Gedragstherapie

Wat is een gedragsprobleem? Een gedragsprobleem is elk probleem, wat de eigenaar als probleem ervaart. De aanpak is ook bij een veel voorkomend probleem steeds

Lees verder »
A dog walk walking the dogs in the city.

Social Pack Walks

Voor honden die moeite hebben met andere honden zijn de Social Pack Walks ideaal! Je gaat samen met twee gedragstherapeuten wandelen in het bos in

Lees verder »